Gyalogoljunk együtt a súlyos betegségekkel küzdő embertársainkért!

Felhívjuk minden mozgás és sportszerető figyelmét a 2019. október 5. napján Szobon megrendezésre kerülő SZOBI EFI által szervezett közösségi gyaloglásra. 13 órakor kb. egy 2 km-es gyaloglás veszi kezdetét a szobi Duna-parti sétányon gyönyörű környezetben. A gyaloglást követően Szob Város Önkormányzata minden kedves résztvevőt a Zátony Music Pub-ban vendégül lát egy forró teára és egy kis péksüteményre. Jöjjön el mindenki, aki szeretné teljesíteni, végig sétálni a kitűzött távot.


Felhívással is élünk: legyen ez a nap minden súlyos betegségben szenvedő, azzal harcoló, meggyógyulni vágyó embertársunkért! A rendszeres mozgás jelentősen fokozza immunrendszerünk teljesítőképességét. Már ez a séta is csodákat tehet – és nemcsak az immunrendszerünkkel, hanem a mozgásszerveinkkel is. Javítja az alvást, a lelkierőt és felveszi a harcot a depresszió ellen. A gyaloglásban az a jó, hogy bármikor s csaknem minden egészségi állapotban lehet végezni.


Legyen ez a gyaloglás magunkért, embertársainkért, barátainkért, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód, a mozgás fontosságára kortól és nemtől függetlenül.


Támogassuk egymást a bajban, de most ne anyagi segítséggel, hanem a gyaloglás bizonyítsa, kiállunk egymásért a nehéz időkben is! Jöjjön el mindenki – akinek egészsége engedi – barátaival, családjával és mutassuk meg, milyen is az igazi embertársi szeretet! A közös gyaloglással hívjuk fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, a szervezetre gyakorolt jótékony hatására kortól és nemtől függetlenül.


„Egy mindenkiért, mindenki egyért!”… mondja a régi szlogen is, amit itt most a gyakorlatban is bebizonyíthatunk, hogy működik!


Gyertek el és sétáljunk együtt egy nagyot, de akár elektromos mopeddel vagy kerekesszékben is teljesíthető a táv. Várunk anyukákat/apukákat, nagyszülőket babakocsikkal, kisgyermekeket kismocikkal, ki-ki kedve szerint teljesítheti a távot.


A lényeg, hogy ott legyél és tegyél meg ennyit embertársaidért!


Találkozzunk a szobi Duna-parton (szobi rév) 12:30-kor és sétáljunk együtt a súlyos betegségekkel küzdő embertársainkért és önmagunk egészségéért!


Várunk mindenkit sok szeretettel!

Szobi Egészségfejlesztési Iroda
Cím: 2628 Szob, Szent Imre u. 12.
Telefonszám: 27/570-690 29-es mellék
E-mail cím: efi.iroda@szob.hu
Facebook: https://www.facebook.com/efiszob/
Honlap: www.szobiefi.hu