Egészségnap a Szobi Karácsonyi Forgatagon

A Szobi Egészségfejlesztési Iroda (a továbbiakban: Szobi EFI) 2018. december 16-án tartotta meg első egészségnapját a Szobon megrendezésre kerülő Karácsonyi Forgatag városi rendezvény keretein belül.

A Szobi EFI fűtött egészségsátorában vércukor, vérnyomás, pulzus, valamint EKG és véroxigén szint mérés történt, illetve a sátorba látogatóknak bemutatásra került, hogy a jövőben milyen további ingyenes programokat valósít meg az iroda, mindeközben pedig lehetőség volt dietetikus által készített különböző ételek kóstolására és tanácsadására is.

Felmérés alapján több érdeklődő, több programot is bejelölve jelezte, hogy a jövőben a Szobi EFI által megrendezésre kerülő mely programokon szeretne részt venni.

Összesen 62 fő látogatott be a sátorba, melyből 27 fő – a hideg idő ellenére – tartott igényt az egészségügyi mérésre. A szűrési eredmények alapján, csupán csak néhány embernél történt olyan intézkedés, hogy további kezelésre, kivizsgálásra kellett irányítani.

Van, aki már megtette az első lépést az egészségéért! Tegye meg Ön is!

Jövőbeni programjainkról bővebb információt a https://www.facebook.com/efiszob/ oldalon olvashatnak, továbbá plakátjaink és szórólapjaink útján értesülhetnek, vagy keressék irodánkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Szobi Egészségfejlesztési Iroda
Cím: 2628 Szob, Szent Imre u. 12.
E-mail cím: efiszob@gmail.com
https://www.facebook.com/efiszob/